Trainingen

Wij adviseren en ondersteunen organisaties in elke fase van groei

 

Citium is een adviesbureau met een vooruitstrevende visie en innovatieve oplossingen op het gebied van Supply Chain ManagementInkoop en Logistiek.

In onze visie en missie hebben we vastgelegd dat wij organisaties en bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) helpen om ambities en keuzes ten aanzien van Supply Chain Management, Inkoop en/of Logistiek waar te maken.

Door onze kennis en ervaringen te delen willen we laten zien dat samenwerking in de keten de sleutel tot succes is!

 

Wij hebben speciaal voor organisaties en bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) – die zaken (willen) doen met ziekenhuizen – een training ontwikkelt die de brug slaat tussen verkopers en inkopers.

 

“Versta, begrijp en spreek de taal van ziekenhuizen”

 

  • Doet u al zaken met Ziekenhuizen en wilt u het relatiebeheer verder professionaliseren?
  • Of bent u benieuwd hoe u het beste in gesprek kunt met een inkoopafdeling?

 

Onder de noemer “Verkoop ontmoet Inkoop” verzorgen wij (incompany) trainingen voor medewerkers die direct en indirect zaken doen met ziekenhuizen en die graag de wereld ‘erachter’ willen doorgronden.

 

Meer weten? Mail info@citium.nl

 

  •  Onze belofte: Citium werkt!

 

Bekijk hieronder ons aanbod:

26 juni 2019 - 14:53, door , in Geen categorie, Comments off
Deze incompany training is bedoeld voor organisaties en bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) die producten en diensten leveren aan ziekenhuizen en die groeiambities...
18 juni 2019 - 13:23, door , in Geen categorie, Comments off
Deze training is bedoeld voor medewerkers die – in een commerciële functie – werkzaam zijn binnen het Midden- en Kleinbedrijf en meer willen weten over...