Gastspreker

Wij adviseren en ondersteunen organisaties in elke fase van groei

 

Organiseert u binnenkort een masterclass of een netwerkbijeenkomst? En bent u op zoek naar een gastspreker? Die als geen ander zijn publiek kan inspireren en aanzetten tot nadenken. Zoek dan niet verder – bij ons bent u aan het juiste adres!

Wij delen graag onze kennis en (praktijk)ervaringen over Supply Chain ManagementInkoop en Logistiek.

 

Wij verzorgen de volgende interactieve presentaties:

  • Presentatie “Verkopers en Inkopers – van tegenpolen naar ketenpartners”  

De wereld van Inkoop is aan het veranderen. Het gaat al lang niet meer om goedkoop inkopen. Maar wat dan wel? Welke trends en ontwikkelingen zijn te herkennen? Wat betekent dit voor de inkoopfunctie en afdeling Inkoop binnen een organisatie? En hoe houden verkopers van (toe)leveranciers aansluiting bij de markt? Veranderingen met een grote impact!

 

  • Presentatie “Inkoop in ziekenhuizen – Verkoop ontmoet Inkoop”  

De wereld van ziekenhuizen is aan het veranderen. In deze presentatie neemt de spreker – vanuit inkoopperspectief – (potentiële) leveranciers mee in de wereld van ziekenhuizen. Het doorgronden van wat er in deze wereld gaande is biedt vele nieuwe kansen. Maar de veranderingen zijn groot. Wat wordt er verwacht van (toe)leveranciers? En wat zijn de gemeenschappelijke uitdagingen van ziekenhuizen en leveranciers? Een boeiende wereld met veel uitdagingen!

 

Interesse in een inspirerende presentatie of heeft u een vraag?

Mail info@citium.nl

 

  • Onze belofte: Citium werkt!