Organisatieadvies

Het voortbestaan van veel organisaties in de huidige vorm is onzeker. De wereld, en daarmee ook onze maatschappij, verandert momenteel in een razend tempo. Voor veel organisaties en bedrijven is het bestaansrecht opeens niet meer zo zeker. En nu?

Citium helpt u niet alleen bij het analyseren van de complexe management vraagstukken binnen uw organisatie maar biedt ook ondersteuning bij het maken van weloverwogen keuzes.

 

Ondersteuning nodig op het gebied van besturingsvraagstukken?
Citium helpt om uw bedrijf / organisatie beter te doorgronden op de verschillende bedrijfskundige disciplines en de samenhang tussen de verschillende onderdelen te herkennen en te analyseren

 

Ondersteuning nodig op het gebied van procesinrichting?
Citium helpt bij de verbetering van de processen en de noodzakelijke samenwerking tussen afdelingen waarbij integrale besturing binnen de bedrijfskolom tot een effici├źntere bedrijfsvoering leidt.

 

Ondersteuning nodig op het gebied van een vernieuwende arbeidsomgeving?
Citium helpt bij het ontwikkelen en implementeren van een vernieuwende werkwijze binnen uw bedrijf / organisatie en wel zo dat de arbeidsproductiviteit als kwaliteit van leven daar bij gebaat zijn.

 

De werkwijze van Citium heeft tot doel:

  • Verhoging van de arbeidsproductiviteit
  • Verbeteren van de kwaliteit van arbeid
  • Betere benutting talenten van het management en medewerkers

 

Benieuwd wat Citium voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Bel +31(0)6 11 435 651 of vul het contactformulier in.

 

  • Onze belofte aan u: Citium werkt!