Maatschappelijke betrokkenheid

Bij de start van een bedrijf komt veel kijken. Niet alleen praktische zaken die geregeld moeten worden, maar ook een heldere strategie. Uit ervaringen weten we dat de beginfase erg belangrijk is.

Maar wat als de onderneming opeens groei doormaakt. En je als ondernemer voor grote uitdagingen komt te staan. De dynamiek en complexiteit van je onderneming neemt toe. Opeens krijg je als ondernemer te maken met thema’s als besturing, processen, medewerkers en leiderschap. En de praktijk leert dat je er dan vaak alleen voor staat. Financieel is het in deze fase voor veel ondernemingen onmogelijk om een externe adviseur in te huren.

Gedreven vanuit idealen (h)erkent Citium het belang van goede (MKB) bedrijven in de regio en de problematiek waar veel (startende) bedrijven meer worstelen.

Dit is ook de reden waarom Citium elke jaar een aantal ondernemers wil ondersteunen bij het verder professionaliseren van hun onderneming. Dit in de vorm van een kosteloos advies- of coachingstraject.

Voldoet u aan de volgende criteria:

  • Ondernemer
  • 2-5 jaar actief in het MKB
  • Werkzaam in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland of Overijssel
  • Personeelsbestand 10-50 medewerkers

En heeft u behoefte aan een goede sparringpartner?

 

Benieuwd wat Citium voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Bel +31(0)6 11 435 651 of vul het contactformulier in.

 

  • Onze belofte aan u: Citium werkt!