Het bedrijf

Citium is een adviesbureau voor integrale organisatieontwikkeling en met als belangrijkste specialisme het creëren van een vernieuwende arbeidsomgeving.

Citium (h)erkent de problematiek waar veel organisaties en bedrijven mee worstelen. En de noodzaak om knelpunten snel en structureel op te lossen. Citium biedt diensten aan op het gebied van Organisatieadvies, Executive Coaching en Interim Management. De dienstverlening richt zich op het projectmatig beschikbaar stellen van kennis, expertise en vaardigheden. Dit kan zowel op detacheringsbasis, via interim management of op basis van een specifieke adviesopdracht.

Citium is actief in het MKB, de Zorg, Overheid en Bank- en Verzekeringswezen.

Citium is uw partner op het gebied van:

– Organisatieadvies
Ondersteuning bij het analyseren van de complexe management vraagstukken binnen uw organisatie om zo weloverwogen keuzes te kunnen maken.

– Executive Coaching
Executive coaching voor (top) ondernemers, mensen uit het hoger management en bestuurders die op zoek zijn naar een sparringpartner. Iemand die, als buitenstaander, kan helpen door u een spiegel voor te houden.

– Interim Management
Het tijdelijk inzetten van een externe manager binnen een bedrijf of organisatie die een meerwaarde is voor het bedrijf.

Bij veel bedrijven en organisaties lopen de rollen van adviseur, interim manager en coach steeds meer door elkaar lopen. Citium zorgt voor verbinding op deze gebieden.

 

Benieuwd wat Citium voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Bel +31(0)6 11 435 651 of vul het contactformulier in.

 

  • Onze belofte aan u: Citium werkt!